2012. január 29., vasárnap

Műtermi fotózás

Kedves Érdeklődő!
Nagyon köszönöm, hogy engem választott! Közel 30 éve foglalkozom fényképészettel, és a mai napig csodaként élek meg egy-egy jól sikerült felvételt! Röviden leírom mire lehet számítani a fotózás alkalmával:
Kaposvári belvárosi műtermünkben, előre megbeszélt időpontban találkozunk. A műterem-lakásban lehetőség van kényelmes melegben átöltözni, sminkelni, hajat igazítani. Vendégül látjuk egy kávéra, teára, aprósüteményre. A hangulat mindig jó, bár eleinte a modell teljesen érthető módon fenntartásokkal áll a kamera elé, ez rövid időn belül izgatottsággá alakul át. Aki részt vett már egy ilyen fotózáson, garantáltan vissza szeretne térni újra! Hiszen nálunk mindig jó a hangulat, sok a nevetés, és a vendég maximálisan középpontban érezheti magát!
Az esemény többféle beállításban, változó hátterek előtt, átöltözéssel történik, igény szerint. Lehet hozni kedvenc tárgyakat, kiegészítőket, öltözékeket. A kész felvételeket egy későbbi időpontban meg lehet tekinteni, és ki lehet választani.Ha ránk bízza a választást, az is jó megoldás! Egyéni elképzeléseket is ki tudunk elégíteni, akár az összes felvételt megvásárolhatja, akár csak válogatott képeket szeretne. A minimum vásárlás 4000 Ft, amely a fotózáskor esedékes, de 100 %-ban levásárolható! Az esetleges különbözet a képek átvételekor rendezhető. Kérheti digitálisan, vagy papírkép-formátumban is. Minden elképzelésére nyitottak vagyunk,csak a megrendelő abszolút elégedettsége az elfogadható minőség számunkra!
A képek retusálva, vagy nyers állapotban is kérhetők, akár nagyítva a megfelelő méretre, poszter formában, keretezve, vagy festővászonra kifeszítve! Színesben vagy fekete-fehérben, eredeti, vagy extra kivitelben!
Jöjjön el hozzánk, és szerezzen élményeket!

3 megjegyzés:

  1. :) Mindenkinek ajánlani tudom, már többször is voltam fotózáson az Istvánnál:)Mindig pontosan, és gyorsan dolgoztak egy rossz szavam se lehet:))
    Nagyon profi, humoros hangulatú fotózásra lehet számítani, és tényleg hihetetlenül jó képekre:) 10/10 :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. István és felesége, Judit, profin dolgoznak, lelkesek, a munkájuk a hivatásuk. Mindemellett rendkívül emberségesek és rugalmasak, igazodnak a fotóalany személyiségéhez, minden áron arra törekedve, hogy a lehető legtermészetesebb arcunkat csalják elő a fényképeken. István rendkívüli humorérzéke miatt már megérné a pénzét! Aki felszabadult hangulatban szeretne minőségi munkát kapni, forduljon az Arc-Kép Stúdióhoz! :-) Köszönet a képekért, Niki

      Törlés
  2. én is mindekinek csak ajánlani tudom!:) Nagyon hangulatos fotózásokon vettem részt,és könnyen feltudtam oldódni az Istvánnak köszönhetően:) s én személy szerint a minőséggel is 100%osan elégedett vagyok.

    VálaszTörlés